scroll

theme

Erfgoedhuis kiest voor Something Big!


1 minuut leestijd

Samen het erfgoed behouden, benutten en beleven.

Als je iets met erfgoed te maken hebt in Zuid-Holland, ken je Erfgoedhuis Zuid-Holland ongetwijfeld. Voor wie geen idee heeft: Erfgoedhuis Zuid-Holland helpt betrokkenen binnen het erfgoedveld om het Zuid-Hollandse erfgoed te behouden, te benutten en beleefbaar te maken. Met als doel om het verhaal van Zuid-Holland bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen.

De vraag vanuit Erfgoedhuis

Het huidige online landschap bestaat momenteel uit een ingewikkelde architectuur, met vele (sub)merken, labels en net zoveel websites. Zowel bij burgers en bezoekers als alle betrokkenen in het erfgoedveld is er behoefte aan meer eenvoud, overzicht en een efficiëntere werkwijze. Het is daarom tijd voor verandering! Aan ons de vraag om Erfgoedhuis Zuid-Holland te helpen om één krachtig platform te ontwikkelen. Een platform dat burgers, bezoekers en alle betrokkenen in het rijke erfgoedveld van Zuid-Holland kan ondersteunen, verbinden en inspireren.

Een vernieuwde merkidentiteit en online platform

Het nieuwe platform van Erfgoedhuis Zuid-Holland is je kompas in de wereld van erfgoed. Of het nu gaat om draagvlak creëren voor het behoud van erfgoed, zorgen dat erfgoed op de juiste manier wordt benut of je wilt simpelweg een leuke activiteit plannen bij één van de talloze toplocaties in Zuid-Holland. Het is allemaal mogelijk! Van leuke wandel-en fietsroutes tot museumbezoeken: alles over het Zuid-Hollandse erfgoed is straks op één plek te vinden.

Het is tevens dé plek voor al je vragen over erfgoed. Dit onafhankelijke platform voorziet je namelijk van hele praktische informatie. Want, hoe zorg ik ervoor dat mijn museumcollectie beter zichtbaar wordt? Wat kan ik doen als vrijwilliger? Kan ik subsidie krijgen voor onderhoud van mijn monument? En kan ik het erfgoed in mijn omgeving bezoeken? Erfgoedhuis Zuid-Holland voorziet burgers, bezoekers en alle betrokkenen in het erfgoedveld van het juiste antwoord. Helemaal vernieuwd met een frisse merkidentiteit en online platform die wij zullen ontwikkelen!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.