scroll

theme

De nieuwe website van Het Groene Hart Ziekenhuis is onlangs gelanceerd en we zijn benieuwd wat jij ervan vindt!

De vernieuwde GHZ.nl is live!


1 minuut

Open voor iedereen

De nieuwe website van het Groene Hart Ziekenhuis is live! Een site met een duidelijke focus op mobiel gebruik, die je op een menselijke manier verder helpt. Eén die inhoud en interactie laat aansluiten bij de missie van Het Groene Hart Ziekenhuis: open voor iedereen.

Wie heeft het niet meegemaakt, zelf, met een vriend of familielid: je hebt klachten en je moet naar het ziekenhuis. Je wordt vervolgens overladen met informatie en je begrijpt niet waar je aan toe bent. Het Groene Hart Ziekenhuis wilde dit verbeteren, en wij hielpen daarbij.

Samen met Rosalinde Markus, Mike Lina en onze partner Zorgbroeders gingen we voor het beste resultaat en dat mag er zijn: een open, toegankelijk en menselijke website. Een website dat laat zien dat het Groene Hart Ziekenhuis een organisatie is voor iedereen.

Benieuwd naar het resultaat? Dat zie je op www.ghz.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.